OVER VIXX BV

OVER ONS

VIXX Hoveniers & Groenprojecten BV is ontstaan uit de samenwerking tussen Kevin de Wit en Ted Kieft. Kevin heeft vanaf zijn 16e voor diverse hoveniers gewerkt alvorens hij in 2010 zijn eigen hoveniersbedrijf heeft opgericht. Ted heeft in het verleden veel tuinen aangelegd als stratenmaker en is daarna werkzaam geweest voor een groot bedrijf in de regio waar hij in verschillende functies de verantwoording heeft gehad voor grote projecten, overeenkomsten en opdrachtgevers.

 

 

Door de krachten te bundelen kunnen Kevin & Ted allebei doen wat ze leuk vinden en waar ze goed in zijn. Hierdoor kan VIXX Hoveniers & Groenprojecten samen met het geweldige team de meest uiteenlopende projecten uitvoeren, geen project is te gek!

VakmENSEN

Bij VIXX werken wij met vakmensen, ieder met zijn eigen specifieke kwaliteiten. Door als team te werken en ieders kwaliteiten optimaal te benutten komen wij tot de beste resultaten. Wij hechten veel waarde aan de persoonlijke ontwikkeling van onze vakmensen en proberen dit zoveel mogelijk te stimuleren. Onze vakmannen werken dagelijks met trots en passie voor VIXX en zij zijn degenen die voor onze klanten het verschil maken, daar zijn we trots en zuinig op!

WhatsApp Image 2022-04-14 at 10.14.56 AM